Magyar Tinder-csaló: tízmilliókat zsákmányolhatott egy házaspár

A Tinder-csaló hatalmas siker lett a Netflix-en, a luxuséletét pedig a nők megkopasztásával fenttartó férfi pedig világhírű. Úgy tűnik, magyar követői is akadtak.

Amióta a Netflix bemutatta a Tinder-csaló című alkotását, sokkal nagyobb érdeklődésre tartanak számon azok a bűnügyi esetek, amely során szerelem reményében károsítanak meg gyanútlan embereket. A jelek szerint nincs ez másképp idehaza sem. A TWN.hu információi szerint most egy 50 éves faddi nő bejelentése alapján bukott le a magyar Tinder-csaló. Azaz csalók, hiszen az is kiderült, egy házaspárról lehet szó.

Fotó: Profimedia/RedDot

A rendőrség közleménye szerint a faddi nő tett bejelentést 2021. július végén, hogy egy társkereső alkalmazáson keresztül összeismerkedett egy férfivel, aki török építészmérnöknek adta ki magát. "Körülbelül 1 hónapig írogattak egymásnak, majd a férfi azt állította, hogy egy nagy értékű csomagot küldött a bejelentőnek. Rábírta a nőt, hogy a csomag behozatali vámjaként egy általa megadott pénzintézetnél vezetett bankszámlára és névre fizessen be 352.000 forintot, aminek ő eleget is tett" - kezdi történetét a rendőrség, később pedig kiderül, ez valószínűleg csak a jéghegy csúcsa lehetett.

Több 10 millió forint érkezhetett hasonló forrásból a csalók számlájára!

Lapozz a folytatásért!

24 óra