Bárki jelentkezhet! Új párkereső show indul a Super TV2-n - íme a részletek!

A Karib-térségben forog, bárki jelentkezhet, a fődíj pedig 10 millió forint. A Super TV2 vadonat új párkereső showt indít, a műsorvezető már megvan.

Hamarosan vadonatúj, látványos napi dating show indul a Super TV2 műsorán - közölte a csatorna a TWN.hu-val. "A Money or Love – Fogadj a szerelemre! más szemszögből közelíti meg a párkeresés folyamatát. A lányok és a fiúk exkluzív környezetben próbálják megtalálni az igazit, ahol megérzéseikre, az erejükre és az eszükre is szükségük van" - írják a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményükben. Hozzáteszik: a Karib-térségben zajló kalandba ráadásul a nézők is aktívan beleszólhatnak majd.

„Ilyen nagyszabású, több hónapig tartó napi műsort tengerentúlról nem forgatott még senki kábelcsatornára. Egy olyan produkcióról van szó, amelybe a nézők is interaktívan beszólhatnak, befolyásolva, hogy a szereplők közül ki essen ki" - közölte Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója. A közlemény szerint a szereplők egy lelki utazáson is részt vesznek majd, hogy szívük minél nyitottabb legyen egy új kapcsolatra. Ebben is a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa lesz a segítségükre.

A tét hatalmas, a szerelem és a boldogság megtalálása mellett a fődíj 10 millió forint - írják.

Jelentkezni az alábbi linken lehet!

Címlapfotó: SuperTV2

24 óra