Megcsípte egy darázs, napok óta kómában van a magyar rockzenész

A közösségi oldalán osztották meg a hírt, egy hete kómában fekszik az ismert zenész.

A Blikk szúrta ki: darázscsípés miatt került kómába egy ismert magyar rockzenész. "Ribarics Tamás jelenleg a Tales of Evening nevű metál-és rockbanda gitárosa, de már az 1990-es évek kezdete óta zenél. Jelenlegi zenekarával 2011 óta játszanak együtt, 2012-ben adták ki első lemezüket. Tamás Riba művésznéven szólóban is alkot, 2021-ben adta ki The River című számát" - írja a lap, a cikkükben pedig arról is beszámolnak, mit posztoltak ki Riba oldalára az ismerősei.

"Drága családom, barátaim, zenésztársaim, ismerőseim! Ezeket a sorokat sajnos nem én vetem az online tér papírjára, de úgy vegyétek mintha én szólnék hozzátok.

Kómába estem 07.10. napján 17:30 órakor. Egy kis darázs csípése miatt kerültem ebbe a szorult helyzetbe, hogy a testemet nem engedi szabadon valami sötét erő, nem tudok felébredni, beszélni, gitározni, zenélni. Ironikus, hogy a Metalmesékben Zsoltival ez pont lejátszódott … karma … nem tudom. Fel akarok ébredni a sötétségből. Tudom, hogy sokan szorítatok nekem, aki amiben hisz, úgy tesz … templomban imádkozik, vagy csak otthon gyújt egy gyertyát. Tudom … érzem … szeretnék veletek lenni újra, fel akarok ébredni" - kezdik a bejegyzésben, majd a férfi állapotáról is írnak.

"Egyelőre stagnálok. Néha lázzal küzdök, szervezetem reagál. Érzem, ha jön valaki…zenét hallgatok egész nap. Kedvesem fogja a kezem, amikor tudja. Illatokkal, érintésekkel, szavakkal, Sándor hegyi nedű cseppjeivel próbál ébreszteni. Családom, barátaim, zenésztársaim szólnak hozzám, érzem. Egyelőre sajnos mozdulatlan vagyok, de ki akarok jutni a sötétből … utálom, nem látok … keresem a fényt, megyek, lépteim még bizonytalanok, de nem adom fel. Érintésre reagálok, megremegek. Könnyem csordul … tudom, a tiétek is, de … kapaszkodom erősen. Tudom, hogy velem vagytok… Én nem adom fel, ti se tegyétek! Tudjátok, nem vagyok a szavak embere … most sem … Tudom, hiszem, hogy újra kezembe fogom a hét húrost, és veletek, nektek játszom. Később jelentkezem, akkor már én írok … dallamokat … Nektek!!!!!!" - olvasható a Facebook-on.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra