Gyámüggyel fenyegetik a 27 éves anyát, aki a világ legnagyobb szemöldökével lett netes sztár - Fotók

Jó ideig egy orosz lány uralta ezt a piacot, őt azonban elnyelte az internet. Szerencsére már van trónkövetelő, elég erős... 

Alig négy éve az orosz Anzhelika Protodyakonova kitalálta, neki lesz a legnagyobb szemöldöke a világon. Az első kísérletek is sikeresek lettek, hiszen rohamtempóban kezdett nőni az oldalán a követők száma. Majd rájött, minél nagyobb a szemöldök, annál nagyob a gyarapodás is. A fiatal orosz bloggert fel is fedezte magának a világsajtó, aminek köszönhetően a képei körbejárták az egész bolygót.

Ő azonban már rég eltűnt, de megérkezett az utódja!

via GIPHY

Egy 27 éves brit anyuka a net új szenzációja. Sammie-Jo-t már azzal is fenyegetik, hogy ráhívják a gyámügyet, mert akinek ilyen szemöldöke van, biztos nem lehet jó anya. Nem csak az interneten, az utcán is kap hideget-meleget a fiatal nő, aki alig egy éve döntött úgy, övé lesz Nagy-Britannia legnagyobb szemöldöke. "Én csak szeretem kifejezni magam, és a szemöldököm megfelelő ehhez. Normál méretűnek indult, de idővel egyre nagyobb lett, én meg imádok másképp kinézni" - mondta egy interjúban.

Búcsúzik a szemöldök-királynő, megérkezett az utódja!

A trollok céltáblája az anyuka ezzel a szemöldökkel - Fotók
  • nagy szemöldök
  • nagy szemöldök
  • nagy szemöldök
  • nagy szemöldök
  • nagy szemöldök

Címlapfotó: TikTok/sammie_jo_94

24 óra