NYILVÁNOS A VÁDIRAT: ezért hunyt el tragikusan fiatalon a Fradi volt focistája - FOTÓK

Lassan másfél éve már, hogy autóbalesetben az életét vesztette a Fradi egykori játékosa, az ügyészség most nyilvánosságra hozta az ügyben indult nyomozás részleteit. Megrázó.

Egy szörnyű balesetben vesztette el az életét Halgas Tibor, aki egy időben a Ferencváros játékosa is volt. A 38 éves férfi egy másik autóssal ütközött össze a 2020. februárjában a Ferihegyi úton, beszorult az autója roncsai közé, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni. Felesége májusban a Blikknek azt mondta, 4 éves kislányuk azóta is keresi az apját. "Látom rajta a szorongás jeleit, azt hiszi, ha apa egy pillanat alatt eltűnt az életéből, akkor én is eltűnhetek. Ezért aztán mindenhová követ, egyfolytában a sarkamban van." - mesélte az édesanyja.

Az ügyészség most nyilvánosságra hozta a vádirat részleteit - megrázó részletek derültek ki az üggyel kapcsolatban!

A vádirat szerint a vádlott - egy 33 éves férfi - 2020. február 4-én napközben nagyobb mennyiségű kokaint fogyasztott, majd kábítószertől befolyásolt állapotban, az esti órákban, a XIX. kerületben, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton vezette a taxi üzemű személygépkocsit úgy, hogy biztonsági övét sem csatolta be - kezdi a közleményében az ügyészség, majd a baleset részleteire is kitérnek. "A vádlott közlekedése során a megengedett 70 km/h sebességet meghaladó, mintegy 130-135 km/h sebességhez közeli sebességgel, az előtte szabályosan, 50-60 km/h sebességgel közlekedő személygépkocsi előzésébe kezdett." - írják.

A vádiratból megrázó részletek derülnek ki a balesetről - a képek pedig sokkolóak!

Esélye se volt Halgas Tibornak - megrázó részletek és képek!
  • Ferihegyi út baleset
  • Ferihegyi út baleset
  • Ferihegyi út baleset
  • Ferihegyi út baleset
  • Ferihegyi út baleset

Halgas a Fradin kívül a Pápa, a Diósgyőr, a Soroksár, a BKV Előre, a Cegléd, a Kazincbarcika és az RKSK játékosa is volt.

Címlapfotó: Katasztrófavédelem/Szabadi Bálint tű.zls. FKI video

24 óra