Szellem él az otthonodban? Ez az 5 jel árulja el!

1. Furcsa zajok

Te is hallottál már éjszaka furcsa zajokat, zörejeket? Volt, hogy nem is tudtál visszaaludni miattuk? "A megmagyarázhatatlan zajok, mint például a lépések, kopogások vagy a tetőről érkező furcsa hangok, mind származhatnak szellemtől. Attól, hogy nem látjuk, nem biztos, hogy nincs ott." - írja a lap.

via GIPHY

2. Kinyílnak az ajtók, ablakok

Nyitva van az ablak, pedig bezártad. Ez lehet akár a szellemek szimbolikus cselekedete is, ahogy megpróbálják megtalálni a kiutat a nyomorúságukból. Leggyakoribb eset azonban az, amikor az ajtó anélkül kinyílna, hogy bárki hozzáért volna.

via GIPHY

3. Eltűnnek dolgok

Gyakran előfordult veled, hogy nem találsz valamit? Állandó helye van, arra is emlékszel, hogy oda is tetted, mégsincs sehol. Majd néhány perces, esetleg órás bosszankodás és keresgélés után egyszercsak ott van a szemed előtt. Nos, ha szellem a lakótársad, akkor ez bizony könnyen előfordulhat. Tárgyak eltűnnek, majd váratlan helyen bukkannak elől.

via GIPHY

4. Megőrülnek a lámpák, elektromos gépek

Felkapcsolódik egy lámpa, esetleg le - hátköznapos dolog, ha szellem van az otthonodban. Mint ahogyan az is, hogy az elektronikus eszközök hajlamosak megbolondulni. Váratlanul hangos lesz a tévé, vagy kikapcsol - a lap szerint ennek is az lehet az oka, hogy a szellemek szeretik az energiát és a káoszt is. Úgy tartják, hogy minél nagyobb a káosz, annál nagyobb a szellem energiája.

via GIPHY

5. Furcsán viselkednek az állatok

Az állatok az emberekel ellentétben valóban láthatják a szellemeket, sőt, könnyen kapcsolatba is tudnak lépni velük. Ha a kedvenceink viselkedése néha megmagyarázhatatlan, gyanakodhatsz, szellem van az otthonodban. A macskák különösen hajlamosak észrevenni őket, de a kutyák tekintete is gyakran a betolakodón marad. Ekkor feszültek lehetnek és akár ugathatnak is.

Címlapkép: 123rf.com

24 óra