Eltorzult a feje, a fogai kihullottak a drogoktól - Az egykori gyereksztár most ünnepel - Fotók

Felnőtt korára gyakorlatilag egy élő roncs lett, és kimondhatjuk: bűnöző. Az egykor ünnepelt gyereksztárt a metamfetamin taszította a pokolba.

1992-ben készült a Kerge kacsák című mozifilm, ami hatalmas siker lett a gyerekek körében. Egy sztárügyvéd közmunkára kerül egy iskola jégkorong-csapatához. A szedett-vetett társaságból sajátos eszközökkel próbál meg sikeres csapatot építeni, a srácok azonban hamar fellázadnak ellene. Ekkor jut eszébe a gyerekkora, amikor ő is arról álmodott, hatalmas jégkorongsztár lesz. A Kerge kacsák gyerekszereplői egy csapásra lettek világhírűek, köztük a csapat kapusa, Greg Goldberg, is akit Goldie-nak becéztek a társai.

Őt az akkor alig 14 éves Shaun Weiss alakította - néhány éve a poklokat járta meg!

via GIPHY

Másfél évtizede elfogytak a szerepek körülötte, a mellőzöttség miatt a drogok rabjja lett a huszonéves színész. Főleg metamfetamint használt, de heroint is. Hat hónap alatt súlyos függő lett. "Minden egyes zacskó, amit elfogyasztottam, az utolsónak kellett volna lennie. De ez így ment tovább és tovább" - mondja. A színész 44 klóra fogyott le és elvesztette a fogait. Hogy a függőségét finanszírotta, lopott és házakba tört be. 2020 januárjában a rendőrség egy betörés során letartóztatta, ez volt a harmadik eset. Azt mondta, úgy látja, ha nem kapcsolják le, ma már halott.

Megdöbbentő vallomást tett nemrég és megrázó képek ekerültek róla elő! De ő ebből is talpra állt.

Élő roncs lett, hajléktalan, mindent elvesztett - Megrázó képek érkeztek
  • Shaun Weiss
  • Shaun Weiss
  • Shaun Weiss
  • Shaun Weiss

Címlapfotó: ProfimediaRedDot

24 óra