Videó: félrelépett a politikus, így állt bosszút a felesége

"Tönkretetted a családodat" - többek között ezt írta a politikus autójára a feébőszült asszony, akinek a kirohanását egy ablakból rögzítette egy tiktoker.

Amikor a perui politikus felesége megtudta, hogy a férfi megcsalta, nagyon kiborult. Hirtelen felindulásból festékszórót ragadott, hogy gondolatait a politikus autójára felmázolva adja a tudtára. Az asszony akcióját azonban egy ablakból rögzítette egy szemtanú, amit ezt követően meg is osztott a nagyvilággal. Nicole Portal nem igazán válogatta meg a szavait. "Szereted a k...ákat" és "Tönkretetted a családodat" - írta Paolo Mesia "párja".

A politikus nevét az ablakokra írta fel, hogy azok is képben legyenek, akik csak véletlenül járnak arra. A kocsira ezeken túl felkerült a "hazug" és a "hűtlen" jelző is. 

@solangecontreras2 la infidelidad es mala, no lo hagan. 😅 pobre auto.🥲 #yfp #viral #parati #infiel #auto ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

Paolo Mesía a 2020-ban alapított perui Renovación Popular (RP) párt tagja, és a főváros, Lima egyik kerületének, Mirafloresnek a városi tanácsosa. Édesapja, Carlos Mesía 2020-21 között volt a párt képviselője, 2011 és 2012 között pedig az Alkotmánybíróság elnöke.

Címlapfotó: TikTok/solangecontreras2

24 óra