Döbbenet, miért szakított Leonardo DiCaprio a 25 éves barátnőjével

Öt évnyi szerelem után dobta ki a barátnőjét Leonardo DiCaprio - harsogja a világsajtó augusztus utolsó napján. Hogy miért? Nos, a magayrázat több, mint megdöbbentő.

Újra szingli Leonardo DiCaprio. Sajtóhírek szerint néhány hete kiadta az útját fiatal barátnőjének, és azóta már az is kiderült, mi lehet a valós oka ennek. De kezdjük az elején: a színészt és Camila Morrone-t 2017 végén látták először együtt, 2020-ban pedig még az Oscar-gálára is magával vitte őt. Tavaly még az a hír járta, hogy Leo meg is szeretné kérni a lány kezét, és hatalmas eljegyzési bulit tervez. Majd többször olvashattunk arról is, a Hollywood-i szívtipró olyan komolyan gondolja szerelmével, hogy régóta a családalapítás gondolata foglalkoztatja.

De most már mindennek vége - számolt be a hírről a People című amerikai magazin - bennfentes információkra hivatkozva.

"Leo és Camila nyáron vetettek véget kapcsolatuknak" - erősítette meg egy névtelen forrás a The Sunnak és hozzázette: nem haraggal váltak el, a kapcsolatuk egyszerűen csak véget ért. S hogy i lehet a valós ok? Nos, ezzel kapcsolatosan is sorra jelennek meg a hírek azóta. Sorra veszik, DiCaprio számos gyönyörű nővel járt már a kapcsolata alatt, és ők akkor mind nagyon fiatalok voltak. A 42 éves Gisele Bündchen-nel 2000-2005-ig, a 37 éves Bar Refaeli-vel 2005 végén találkoztak és 2011ig voltak együtt, a 30 éves Toni Garnn pedig 2013-2014 között volt Leo párja. Azaz mindegyikük fiatalabb volt 25-nél. 

Nos, Camila Morrone június 16-án töltötte a 25-öt, de a jelek szerint neki sem sikerült megtörnie az átkot. Sőt, vannak, akik szerint épp ezért kellett mennie. Mindenesetre egyikőjük sem kommentálta még a hírt, mi meg már most azt várjuk, legközelebb kivel jön össze a színész. Pontosabban hány éves lesz.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra