"Zseni vagyok, vagy őrült?" - Nem akármilyen szerződést íratott alá a vőlegényével ez a nő

Egy pillanat alatt lett világhírű, sőt, nők millióinak példaképe. Vannak akik máris lemásolnák az ötletét, mások szerint tipikus aranyásó.

Boldogan, az autójában lobogtatva készített videót a közösségi oldalára egy Chaylene nevű nő, aki nem akármilyen szerződést íratott alá a vőlegényével. A felvételt máris 7 millióan látták, és természetesen a véleményüket sem hallgatják el az érdeklődök, akad belőle pro és kontra is. "Most értem el az őrület új szintjét" - újságolja a nő, majd felfedi a titkát:

A szerződés szerint, ha a vőlegénye megcsalja őt, kötelessége lesz fizetni a nő összes számláját!

@salamiiqueen

 

♬ original sound - salamiqueen

A dokumentumot ráadásul közjegyző előtt hitelesítették, úgyhogy elég kemény dolog lenne semmissé tenni is. Később Chaylene azt is elárulta, hogy természetesen a vőlegényének is volt beleszólása a dologba, sőt, volt kérése is, amin változtattak. És azt is próbálta kihangsúlyozni a büszke menyasszony, hogy ez a dolog nem annak a jele, hogy kételkedik a párjában.

"Vannak bizalmi problémáim. Annyiszor átvertek már anyagilag, hogy egyszerűen... ha pénzről van szó, megijedek, és nem bízom könnyen"

- magyarázkodott.

@salamiiqueen Replying to @Jlean ♬ original sound - salamiqueen

A kommentelők egy része szerint "okos döntés" volt, és olyan is akadt már aki hozzátette: ha az ő párja nem ír alá egy ilyet, akkor hozzá se megy. Persze, rögtön érkeztett az ellentábor, aki szerint ha már most ennyire nincs bizalom, ezt a kapcsolatot megette a fene.

De Chaylene-t nem igazán érdekli, hogy mások mit gondolnak. "Szerintem szuper romantikus, édes és nyálas" - vigyorgott.

Címlapfotó: TikTok/salamiiqueen

24 óra