Itt a nagy bejelentés: újra díjazza az Inspiráló Nőket a Femcafe.hu

Megvannak a zsűritagok

Idén októberben újra megrendezi nagyszabású gálaestjét a Femcafe.hu. A női portál a pandémia okozta egy éves kényszerpihenő után 2022-ben – immár negyedik alkalommal - az olvasók közreműködésével díjazza az Inspiráló Nőket.

A gálán hét kategóriában adnak át elismeréseket, a kategóriák között a véleményvezéreké most először szerepel. A nomináltak listáját a jelölőbizottság állítja össze, a győzteseket azonban ezúttal is a Femcafe.hu olvasói szavazzák majd meg - írják a közleményükben. "Az öt fős grémium tagjai ezúttal is olyan ismert és elismert művészek, médiaszakemberek, akik a saját hivatásuk meghatározó és sikeres képviselői: Rost Andrea – Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes művész, Szalai Vivien – író, újságíró, a TV2 hírigazgatója, Bereczki Zoltán – EMeRTon-díjas énekes, színművész, zenei producer, Rónai Egon Prima Primissima-díjas újságíró, televíziós-rádiós műsorvezető, riporter, valamint Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője".

- A Femcafe.hu, a piac egyik legkiemelkedőbb női lifestyle portáljának olvasói nap mint nap találkozhatnak olyan emberi sorsokkal és történetekkel, amelyek a szerkesztőség tagjait is motiválják. Hosszú ideig saját platformunkon mutattuk meg az olvasóinkra és ránk is nagy hatással bíró nőket, 2018-tól azonban kiléptünk az online térből, megalapítva az Inspiráló Nők Díját. Boldogok vagyunk, hogy idén újra nagyszabású gálaesten díjazhatjuk a leginspirálóbb hölgyeket. A kiválasztásnál a neves jelölőbizottság a szakmai szempontok mellett a példamutató teljesítményeket, emberi értékeket is kereste. Legfőbb célunk, hogy ezzel a kezdeményezéssel lehetőséget adjunk az értékteremtő, sikeres és kreatív nők, valamint a hétköznapi hősök bemutatására, akik munkássága példaként állhat előttünk és ösztönző lehet a közösségük és a társadalom számára. A kategóriák kialakításakor törekedtünk arra, hogy a jövő reménységeit is támogassuk és motiváljuk a magunk eszközeivel – nyilatkozta a gála kapcsán a szülési szabadságáról a portálhoz visszatérő Sajószegi Veronika.

- Mindenkinek van női és férfi minősége. Számomra a nő a puhaság, a művészet, a szellemi lét. Fontos, hogy állandóan jelen legyen az életemben ez az erő, hogy alkotni tudjak!

– árulta el a jelölőbizottság másik tagja, Bereczki Zoltán.

Az egyes kategóriák jelöltjeit a Femcafe.hu a következő hetekben részletesen is bemutatja, segítséget nyújtva az olvasóknak a döntésben. A kategóriák:

1. A LEGINSPIRÁLÓBB DESIGNER 2022

2. A LEGINSPIRÁLÓBB GASZTRONÓMIAI TELJESÍTMÉNY 2022

3. A LEGINSPIRÁLÓBB HÉTKÖZNAPI HŐS 2022

4. A LEGINSPIRÁLÓBB FIATAL TEHETSÉG 2022

5. A LEGINSPIRÁLÓBB IFJÚ SPORTOLÓ 2022

6. A LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY 2022

7. A LEGINSPIRÁLÓBB VÉLEMÉNYVEZÉR 2022

A díjról:

A Femcafe.hu 2018-ban rendezte meg először az Inspiráló Nők Estjét, azzal a céllal, hogy olyan nőket állítson reflektorfénybe, akik munkásságukkal, hivatásukkal elismerésre méltó teljesítményt nyújtottak, akik példaként szolgálhatnak mindenki számára. A mindenkori győzteseket a portál olvasóinak közönségszavazatai alapján hirdetik ki, nagyszabású, televíziós felvétellel egybekötött gálaesten.

Címlapfotó: Femcafe.hu

24 óra