Ahogy ez a 24 éves lány ma kinéz, az mindenkit elkápráztat - Fotók

Valószínűleg csak annyiról lehet szó, hogy a hiúsága adta meg az utolsó löketet. Az utolsó randija ugyanis csúfos kudarccal ért véget.

A nyitóképünkön szereplő lány kórházban fekszik. Fiatal kora ellenére ugyanis olyan túlsúllyal szenvedett, hogy elkerülhetetlen volt a dolog. Ráadásul ma már nem titkolja, a méreteinek köszönhetően eluralkodott rajta a depresszió, gyakorlatilag egy percre nem tudott boldog lenni. A DailyStar híre szerint a lánynak egy randevú adhatta meg az utolsó löketet, gyakorlatilag leblokkolt. Így nagy döntésre szánta el magát...

via GIPHY

Egy év és 10 hónap kellett a görög származású Sofia-nak ahhoz, hogy megszabaduljon 80 felesleges kilótól. Hogy mi a titka? Azt egyelőre konkrétan nem is árulta el, de gyakran hivatkozik az egészséges életmódra, sportra. Ugyanakkor sokan vannak, akik szerint egy gyomyorszűkítő műtét nélkül ez nem valósulhatott volna így meg. A története azonban körbejárja a földet, hiszen a közösségi oldalán gyakran oszt meg képeket és videókat a korábbi életéből.

A változás sokkoló, lehengerlő,... - Téged is a falhoz ver!

Fotókon a csoda: Sofia videói felrobbantják a Tik-Tokot és Instát
  • Sofia fogyása
  • Sofia fogyása
  • Sofia fogyása
  • Sofia fogyása

Címlapfotó: TikTok/sofialouto

24 óra