Álomszerelem: ehhez a milliárdoshoz ment férjhez a botrányos színésznő - Fotók

Egykor ígéretes karrier állt előtte, a botrányai és kalandjai miatt azonban lejtőre került Lindsay Lohan. A 36 éves színésznőről most nem mindennapi hír érkezett: túl van az esküvőjén.

Decemberben lepte meg a világot, amikor váratlanul nyilvánosságra hozta, újra szerelmes. Párja egy tőle fiatalabb kuvaiti milliárdos, aki meg is kérte a kezét. Alig telt el fél év azóta, most ismét egy váratlan hír borzolja fel a kedélyeket a bulvároldalakon: egy lap informátora szerint a sztárpár kapcsolata szintet lépett. "Megerősíthetem, hogy Lindsay Lohan férjhez ment" - mondta a PageSix forrása. A születésnapját szombaton ünneplő színésznő vasárnap aztán nem mindennapi képet posztolt.

via GIPHY

"Én vagyok a legboldogabb nő a világon. Megtaláltál engem, és tudtad, hogy egyszerre akarom megtalálni a boldogságot és a kegyelmet. Meg vagyok döbbenve, hogy te vagy a férjem" - olvasható Lindsay képe alatt a bejegyzés, ami hatalmas likecunamit indított el. Paris Hilton az eslők között érkezett. De az sem titok, a színésznő apja is repes az örömtől és nagyon kedveli a vejét. Michael Lohan már beszélt is erről.

Íme a hihetetlen bejelentés és Lindsay Lohan milliárdos férje!

Ez a 35 éves kuvaiti milliárdos Lindsay Lohan férje - Fotók
  • Lindsay Lohan
  • Lindsay Lohan és Bader Shammas
  • Lindsay Lohan és Bader Shammas

Címlapfotó: Instagram/lindsaylohan

24 óra