Hatalmas adósságot hagyott maga után Berki Krisztián - kiderült az összeg

Több tízmillió forintos adósságot hagyott hátra Berki Krisztián. A Blikk információi szerint Mazsi egyezkedik a hitelezőkkel, hogy visszafizesse a tartozásokat.

Luxusutazások, luxusautók, luxuslakások - Berki Krisztián halála óta úgy tűnik, hogy mindez nem volt más, mint látszat. A Blikknek az elhunyt sztár egyik ismerőse nyilakozott, azt állítja, a volt Fradi-vezér özvegye igyekszik férje lezáratlan ügyeit is rendbe tenni, köztük pedig tetemes tartozások is vannak.  "Nagyon erős a kis Emma miatt, a vele töltött időbe és a munkába menekül. A vállalkozása mellett a férje által hátrahagyott ügyeket is igyekszik intézni, amibe a tartozások felszámolása is beletartozik" - mondta.

"Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem" – mondta a Blikknek korábban egy másik ismerős, hozzáteszik: korábbi információik szerint a Pamelának megítélt gyerektartással és fővárosi lakása felújítási költségeivel is tartozott még. 

A szóban forgó lakást még Berki halála előtt eladták, az abból befolyó pénz egy részét is fordíthatták a tartozások kiegyenlítésére - írja a Blikk. "Mazsi próbálja felgöngyölíteni, milyen tartozásokról van szó, és már többeket megkeresett, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak, és már az összeget is kifizette."

Címlapfotó: Instagram/berkikrisztian

24 óra