22 milliárdot fizetnek J-Lo-ék - ez a mesebeli villa lesz szerelmi fészkük - Fotók

Hosszú hetek óta keresték leendő otthonukat, úgy tűnik, Jennifer Lopez és Ben Affleck megtalálta a szerelmi fészkét. Mesebeli villát vesznek maguknak.

Az elmúlt hónapokban szinte hét sem telt el, hogy a sztárpár ne bukkant volna fel ingatlanosok társaságában Kalifornia valamelyik szegletében, sőt, már arról is szóltak a hírek, meg is találták leendő közös otthonukat. Nos, adásvételi szerződést azonban ezidáig nem írtak alá, de ha minden igaz, akkor azóta lassan ezen is túl vannak. Egy ügynökség ugyanis most tényként közölte: J-Lo és Ben Affleck 60 millió dollárt fizet azért a mesebeli villáért, ami korábban Danny DeVito-é is volt.

A kúria 2018 óta az ausztrál milliárdos, James Packer tulajdonában volt. A bulvárhírek szerelmeseinek pedig ismerősen csenghet ez a név, a férfi ugyanis Mariah Carey-nek is volt vőlegénye. Az ingatlan egyébként egy több épületből álló komplexum, amely összesen 2700 négyzetméter. A főépület mellett ugyanis két vendégház is várja a leendő lakókat és vendégeiket. Hét hálószoba, egy nyolc autó számára kialakított garázs, hatalmas medence, mozi és...

...egy saját fodrász szalon várja Ben és Jennifer érkezését! Ez utóbbi miatt a nők sorra osztják meg a képeket!  

Hihetetlen képek! A nők álmát kapja meg J-Lo - saját fodrász szalonja lesz otthon
  • Jennifer Lopez és Ben Affleck otthona
  • Jennifer Lopez és Ben Affleck otthona
  • Jennifer Lopez és Ben Affleck otthona
  • Jennifer Lopez és Ben Affleck otthona
  • Jennifer Lopez és Ben Affleck otthona

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra