"Szexszimbólum voltam, most a köldökömig érnek a striáim" - Megrázó vallomás a sztármodelltől - Fotók

Egy méretes esszében fejtette ki az ünnepelt plus size modell, mennyir emegváltozott a teste, amióta három gyermek édesanyja lett.

Néhány év alatt három fia született a világ egyik leghíresebb plus size modelljének, ő pedig megdöbbentően őszinte képeken mutatta meg a várandósságait, amivel tabukat döntögetett a neten. Ashley Grahamnek első fia, Isaac 2019-ben, ikrei, Malachi és Roman idén születtek. Az önmaga elfogadásával világhírűvé lett nő most bevallotta, szenved az új testében. A glamourmag.com-nak írt esszében azt is elárulta, az ikrei születésénél majdnem elvérzett.

via GIPHY

Ezt követően négy napig feküdt, és két hónapig nem hagyhatta el a szobáját sem. Ez is nyomot hagyott. A lelkében. A testén pedig az ikerterhessége nyomai. "A terhességgel nagyjából megszűnt a testem olyannak, amilyennek ismertem" - számol be Ashley. "A 30. héten a striák elkezdtek terjedni. Azt gondoltam magamban: "Oké, Ashley, meg tudod oldani. Mindig is volt néhány, ilyen az élet. Mindenféle testalkatúaknak példakép vagy, kit érdekel? Ez nagyszerű lesz. Ezt megoszthatod más nőkkel, ez fantasztikus" - próbálta sokáig motiválni magát.

Aztán valósággal összeomlott, úgy érezte, elvesztette a hitét! Megdöbbentő vallomás és képek!

"A striák egyre jobban terjedtek" - Megrázó képek és vallomás a modelltől!
  • Ashley Graham
  • Ashley Graham
  • Ashley Graham
  • Ashley Graham

Címlapfotó: Instagram/ashleygraham

24 óra