Főhet Megan Fox feje - Elhagyott férjét nem akárkivel és nem akárhogy fotózták le

Két és fél éve még együtt jelentek meg egy nyilvános eseményen, majd Megan Fox váratlanul elhagyta a férjét. A színésznő azóta egy lázadó zenész párja, az eljegyzésen is túl vannak és hetente virítanak a címlapon a botrányos megjelenéseikkel. Az ex most egy fotósorozattal pörköl oda Meganéknak.

Bő 18 évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatuk, de talán soha nem szerepeltek annyit a címlapokon, mint a szakításuk óta - köszönhetően elsősorban a színésznőnek. Megan Fox és Brian Austin Green 2019 decemberében az Amazon megmentéséért szervezett gála vendégeként még együtt jelent meg a vörös szőnyegen. Majd 2020 nyarán robbant a bomba, a színésznőt mással látták, azóta pedig az is kiderült, Megan Fox együtt is jár Machine Gun Kellyvel. Sőt, azóta már jegyben is járnak és nincs hét, hogy ne jelennének meg valahol együtt botrányos öltözékekben. 

Brian Austin Green azóta is visszavonultan kereste a szerelmét - a most készült sorozat pedig hatalmas pofon lehet Megan Fox számára.

via GIPHY

A szakításuk után hamar nyilvánvaló lett, hogy a népszerű sorozatsztár, Brian Austin Green az Instagramon csajozik, hogy pótolja a felesége által maga mögött hagyott űrt. Kalandjairól több paparazzi sorozat is készült. Majd alig több mint egy éve meglepte a világot, felvállalta új szerelmét, egy ismert táncosnőt. Azóta is boldogan, békében éltek együt, és Brian a történtek ellenére sem nyilatkozott volt feleségéről, gyermekei anyjáról.

Aztán néhány hete ledobták az atombombát, amit most egy fotósorozattal fejeltek meg!

Fotók: amíg Megan a botrányokra utazik, exe kemény gyomrost vitt be neki!
  • Megan Foy és Austin Green
  • Brian Austin Green és Sharna Burgess
  • Brian Austin Green és Sharna Burgess
  • Brian Austin Green és szerelme

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra