Bútorboltban járt a lányával, a J-Lo-ról készült lesifotók miatt felrobbantak a bulvároldalak

Egy ma, csütörtökön készült paparazzi sorozat repíti a címlapokra Jennifer Lopezt és Ben Affleck-et. Ráaádásul egy másik pletyka is érkezett velük kapcsolatban.

Los Angeles egyik népszerű negyedébe, az úgynevezett Culver Citybe ment bútorokat vásárolni a 14 éves lányával Jennifer Lopez, egy lesifotós pedig szorosan a nyomukban volt néhány percig. Készített is pár kockát Emme-ről és a világhírű édesanyjáról, de maga sem gondolta, hogy a képei a címlapokon kötnek majd ki. Mert bár az már az első pillanatban is jól látszik: az énekesnő ezúttal is gondosan odafigyelt a megjelenésére, a méretes szemüveg, és a bő, színes nyári ruhán kívül azonban viselt még valamit, amire senki nem számított.

Egy feltűnő gyűrű virít Jennifer Lopez bal kezének gyűrűsujján!

via GIPHY

Hát mégis megkérte a kezét Ben? Miután kibékültek, egy közeli ismerős máris arról pletykált a bulvárlapoknak, Ben hamar meg szeretné kérni az énekesnő kezét, biztos az érzéseiben és nem szeretné úgy elszúrni, mint 20 évvel ezelőtt. Bizony, ők már jártak jegyben, sőt, az esküvőjüket tervezték, de Ben gyakran ragadt le egy-eg night clubban, így J-Lo 2014-ben kiadta az útját. Majd még ugyanabban az évben hozzáment Marc Anthony-hoz.

A gyűrűről készült képek futótűzként terjednek a neten. És egy másik pletyka is a párról, amit a TMZ szellőztetett meg!

Íme a méretes gyűrű és a másik pletyka, ami lázba hozta a világot!
  • Bennifer
  • J-Lo gyűrűje
  • J-Lo gyűrűje

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra