Pamela Andersonból már nem sok maradt - ami az arcát illeti! - Fotók

Valahonnan nagyon ismerős ez a szőke nő, aki épp egy kocsiból száll ki. Vagy mégsem? Vagy: te felismerted volna a Baywatch kebelcsodáját ezen a képen?

A 90-es években Pamela Anderson egy élénkpiros fürdőruhás sellőként kergette őrületbe a férfiakat. Bikinis fotói, majd a címlapokon megjelent aktsorozatai műhelyek tízmillióiban feszítettek kiragasztva. Az 54 éves nő azóta is szexszimbólumként él az emberek emlékezetében, igaz, az elmúlt években már érkeztek róla olyan képek, amelyek a legelvakultabb rajongókat is meglepték. Az elmúlt két évben kétszer is férjhez ment, majd elvált, ennek köszönhetően a paparazzik ismét a nyomában vannak egy ideje.

De most, hogy ismét a karrierjére koncentrál, kénytelen volt kamerák elé állni. Meglepő képek érkeztek!

Ahhoz kétség nem fér, Pamela Anderson 54 évesen is csúcsformában van, ami a testét illeti. A Baywatch-legenda ráadásul pontosan tudja, mit kell felvennie ahhoz, hogy a fotósok ezerszám készítsék róla a képeket. Hosszú szőke hajával és hófehér ruhájával Pamela szerdán minden tekintetet magára vonzott New Yorkban - de az emberek szeme sokszor egakadt a tekintetén. Ez tényleg az egykori "Baywatch" sellő? Bizony, a színésznő sosem titkolta, hogy évekkel ezelőtt több alkalommal is botoxoltatott, majd beismerte, egy idő után már ő sem ismert magára.

Most nem mindennai képek készültek róla, mert nem minndennapi bejelentésre érkezett a tévébe! Aztán át is öltözött...

54 évesen rá se ismerni már a szexszimbólumra - Hihetetlen képek érkeztek!
  • Pamela Anderson
  • Pamela Anderson smink nélkül.
  • Pamela Anderson és férje
  • Pamela Anderson egy rejtélyes férfival.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra