MI EZ A CSIZMA? Kendall Jenner bikinis képén röhög az egész világ - FOTÓK

Kendall Jenner néhány nap alatt másodszor feszít a címlapokon, de most valószínűleg élete posztját hozta össze egyetlen csizmával. 

Néhány napja írtuk meg: a menyasszony helyett minden szem a 26 éves Kendall Jennerre szegeződött, amikor egy falatnyi semmiben jelent meg legjobb barátnője, a 30 éves Lauren Perez esküvőjén Miamiban. A közösségi oldala pillanatok alatt vált csatatérré, a saját rajongói közül is ezrek estek neki a realitysztárnak. Kendall okkal érezhette úgy, reagálnia kell a gyűlöletáradatra, a magyarázata pedig egyszerű volt: elmondása szerint mielőtt elment így az esküvőre, megkérdezte a menyasszonyt, aki áldását adta a falatnyi dresszre.

De most itt az újabb forduló: egy falatnyi bikini, méretes hótakaró és egy csizma.

Kendall a napokban feltehetően a síparadicsomba, Aspenbe érkezett. De ami biztos: méretes, hófödte hegyek közt bukant fel a közösségi oldalán. Az nem derült ki, mit szeretne most épp kipihenni, az azonban igen, hogy ez idő alatt sem húzta be a féket, ami a közösségi oldalára való posztolásokat illeti. Alig egy napja még egy szigorúan "szakmai", síelős albummal jelentkezett, majd nem sokkal ezelőtt ledobta az atombombát. A jelenlegi tempóban talán élete legsikeresebb posztját hozta össze.

Hozzávalók: bikini, hó, csizma! Apropó: mi ez a csizma???

Rajta röhög a világ - a Kardashian-lányok meg nyilvánosan tapsolnak!
  • Kendall Jenner
  • Kendall Jenner csizmája
  • Kendall Jenner csizmája
  • Kendall Jenner csizmája
  • Kardashian-lányok reakciói

Címlapfotó: Instagram/kendalljenner

24 óra