Tiszta anyja Gigi Hadid 16 hónapos kislánya - először fotózták le!

Lassan másfél éve, hogy anya lett, ősszel viharos körülmények között szakítottak a párjával. Gigi Hadid kislányáról most először jelentek meg fényképek - egy paparazzi csípte el a nagyijával. 

2020 áprilisában robbant a hír: Gigi Hadid babát vár. Nem a sztármodell jelentette be, sőt, egészen odáig az is kérdéses volt, valóban egy párt alkot-e Zayn Malik-kel. Az ezt követő  hónapokban aztán egyre több kismama fotót osztott meg, szeptember végén pedig robbant a bomba, egy megható bejegyzésben kürtölte világgá, megérkezett a gyermeke. A szupermodell azóta sem posztolt képeket a kislányáról, ráadásul ősszel az derült ki, gyereke apjával, Zayn Malik-kel különváltak az útjaik.

Ráadásul viharos körülmények közt: Gigi anyja ugyanis azt állította, Zayn Malik megütötte őt!

via GIPHY

A férfi ezt követően nyilvánosan utasította vissz vádakat,és közölte, mindent meg fog tenni, hogy a családjuk egbékéljen, és nyugalomban nevelhesse gyermekét. Gigi Hadid is reagált egy hasonló közleményben, és kérte a paparazzikat, ne tegyék tönkre az életüket azzal, hogy egy városi sétán is folyton a nyomukban vannak. A modell szeretné, ha lánya, Khai maga döntené majd el, szeretne-e szerepelni. De ehhez még fel kell nőnie. 

Nos, a jelek szerint hiába: Gigi lányáról egy ügynökség tett közzé képeket. A nagyijával sétált, a kiszivárgott képek pedig felrobbantják a netet...

Khai az anyja szépségét örökölte, a szettje miatt meg máris divatikon!
  • Gigi Hadid és kislánya
  • Gigi Hadid
  • Gigi Hadid kislánya
  • Gigi Hadid kislánya

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra