BRÉKING! Utolsó pillanatban fújták le a Miss World döntőjét - 17 teszt lett pozitív

Karantén

Gyakorlatilag csak órákkal a döntő előtt felfüggesztette a versenyt a Miss World. Sajtóhírek szerint 17 pozitív teszt lett.

Hetek óta Puerto Rico-ban készült a Miss World 2021 világversenyre a magyar szépségkirálynő, Tótpeti Lili, most nagyon úgy tűnik, jó ideig még nem dőlhet el, ki lesz a világ legszebbje. A szervezet a közösségi oldalain tett özzé egy sajtóközleményt, amiben közölték, a versenyt a koronavírus miatt egyelőre fel kell függeszteni.

A szervezet virológusokkal és egészségügyi szakértőkkel egyeztetett, amibe bevonták a Puerto Ricó-i Egészségügyi Minisztériumot is, ezt követően döntöttek úgy, a versenyt elhalasztják.

Sajtóhírek szerint legalább 17 versenyzőről és stábtagról derült ki, hogy pozitív lett a tesztje.

A szépségverseny szervezői elmondták, hogy a döntést megelőzően további biztonsági intézkedéseket vezettek be a versenyzők, a produkciós csapat és a nézők érdekében, mivel tisztában voltak azzal, hogy az esemény megnövelte a fertőzés kockázatát a színpadon és az öltözőben is.

Tótpeti Lili hetek óta Puerto Ricoban van:

A versenyzők egyelőre haza sem mehetnek, karantént vezettek be.

"Nagyon várjuk már, hogy versenyzőink (akiket megismertünk és megszerettünk) visszatérjenek, hogy megküzdjenek a Miss World koronáért" - közölte Julia Morley, a Miss World Ltd. vezérigazgatója.

Címlapfotó: Instagram/missworld

24 óra