ELOLVADUNK: Enrique Iglesias-ék megmutatták 4 éves ikergyermekeiket! És a picit is - Fotók

Ikreik negyedik születésnapja alkalmából Enrique Iglesias és Anna Kournikova ritka bepillantást enged a magánéletébe - friss képeket osztottak meg Nicholasról és Lucyról.

Idén már a 46-ot töltötte Enrique Iglesias, aki nem csak énekesként, férfiként is roppant sikeres volt egész életében. Bő húsz évvel ezelőtt is népszerű volt már a nők körében, szerelmei között olyan hírességek is voltak, mint például a Miss Universe egyik nyertese, Alicia Machado, a popsztár, Christina Aguilera, vagy a híres színésznő, Jennifer Love Hewitt. 2001-ben aztán az Escape című számához készülő klip forgatásán megismerte a teniszező Anna Kournikova-t, 2003-tól pedig már egy párt is alkotnak. Igaz, volt pár mosolyszünet közöttük is...

Tavaly februárban pedig már a pár harmadik gyermeke született meg. A hír természetesen azonnal a bulvárlapok címlapján landolt, már csak azért is, mert nem sokkal a pici születése után az édesapa egy képet is posztolt vele a közösségi oldalára. Senki nem számított erre, ugyanis Enrique és Anna Kournikova az ikergyermekeit sem nagyon mutogatta soha. Arról már nem is beszélve, hogy ők, mint pár sem sűrűn jelennek meg együtt a nagy nyilvánosság előtt. Róluk elsősorban csak paparazzi-képek készülnek. 

Az ikrek 4 évesek lettek - meglepődött mindenki, híres édesanyjuk megmutatta őket!

Íme Enrique Iglesias-ék gyermekei - az anyjukra ütöttek!
  • Anna Kournikova és Enrique Iglesias
  • Iglesias fia
  • Iglesiasi lánya
  • Iglesiasék gyerekei
  • Iglesias kislánya

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra