Gaál Tímea: "Nincs vesztenivalótok!"

Napok óta téma a bulvársajtóban, rövidesen újra királynőt koronáz az ország. A Miss World Hungary 2019 első udvarhölgye is készül a búcsúra.

Egy friss bejegyzés arról árulkodik, a jelentkezési határidő ma lejárt, így rövidesen valószínűleg megkezdődnek a Miss World Hungary 2021 castingjai. A világ egyik legnívósabb szépségversenyét két év után rendezik meg újra, így Nagypár Krisztina feltehetően a történelem leghosszabb uralkodását tudhatja majd maga mögött királynőként.

A 2019-es verseny első udvarhölgye, Gaál Tímea a TWN.hu megkeresésére elárulta, élete egyik legjobb döntése volt, hogy közel 2019 tavaszán elküldte a jelentkezési lapot a versenyre. "Olyan élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtam, amiket valószínűleg sosem élhettem volna át enélkül. Rengeteget tanultam és fejlődtem, emberi értékekkel gazdagodtam (csapatmunka, alázat, kitartás, kommunikáció, stb.), amiket az élet más területein azóta is kamatoztatni tudok." - magyarázta Timi.

A szolnoki lány már messziről kitűnt a castingon, ugyanis messze ő volt a legmagasabb lány. Az első udvarhölgy  szlavisztika-orosz szakon diplomázott a Szegedi Tudományegyetemen, álma pedig az volt, hogy orosz hírolvasó legyen. De a jelek szerint a versenynek is köszönhetően ez másképp alakult. "Nagyon jó “ugródeszka” volt, számos felkérésnek, tehettem eleget a verseny óta, hatalmas elismerés és öröm számomra, hogy olyan cégekkel és szakemberekkel dolgozhatok/dolgozhattam együtt, akikkel a közös munka eddig csak álom volt." - magyarázta kérdésünkre.

"És hogy mivel bátorítanám azokat, akik jelentkeztek? Erre a legegyszerűbb válasz, hogy egyszerűen nincs semmi vesztenivalótok! Legyetek testileg és lelkileg rendben, legyen pozitív kisugárzásotok, hogy a legjobbat tudjátok nyújtani a verseny minden egyes állomásán, feladatán!" - tette hozzá Timi.

Címlapfotó: Instagram/gaaltimi

24 óra