Ez a volt szépségkirálynő ma gazdagabb, mint Erzsébet királyné - Fotók

150 milliárd forint

A volt szépségkirálynő ma már gazdagabb mint Erzsébet királynő. Ehhez elég volt elválnia a férjétől.

Az 1988-as "Miss UK" nyertese, Kirsty Bertarelli elvált férjétől, Ernesto Bertarellitől, aminek eredményeképpen körülbelül 410 millió eurós vagyon hullott a zsebébe. Ez körülbelül 150 milliárd forintnak felel meg. való válásának köszönhetően. A DailyMail híre szerint ráadásul ez nem minden: az 50 éves nő ezen felül még egy 52 millió fontot, azaz 22 milliárdot érő ingatlant is kapott a Genfi-tónál, és egy 8 millió fontot, azaz több mint 3 milliárdot érő faházat a svájci Gstaad síparadicsomban. 

Kirsty és a biotechnológiai mágnás 2000-ben házasodtak össze, állítólag házassági szerződést is kötöttek. A Bertarelli házaspár idén a Sunday Times gazdagok listáján a 14. helyen végzett, közös becsült vagyonuk meghaladja a 9,2 milliárd fontot. A válással a volt szépségkirálynő a történelem leggazdagabb brit származású elváltja lett. Kirsty több millió fontos számlájával olyan szupersztárokat előz meg a gazdagság tekintetében, mint Sir Mick Jagger (310 millió font), Ed Sheeran (220 millió font) és Adele (140 millió font).

"Sokan csak lazítanának a jachtjukon pezsgővel, de én nem. A legtöbbet kell kihozni az életből" - mondta Kirsty egy interjúban nemrég. A házaspár szakítás és válása állítólag békében zajlott, de a hír még a barátaikat is sokkolta. A párnak három közös gyermeke van.

Címlapfotó: Instagram/kirstybertarelli

24 óra