Luxusélete lett Aninak, aki saját magának tölti az arcát - FOTÓK

Az orrával nem volt kibékülve, ezért úgy döntött, feltölti a saját arcát. Mivel nem tudott leállni vele, elég bizarr ábrázatot készített magának - a jelek szeirnt milliomos lett vele.

Az ukrán Insta-sztárra egy éve az egész világ felfigyelt: Ani az arcával volt a legelégedetlenebb, különösen az orrát érezte nagynak, de ahelyett, hogy abból faragtatott volna le egy fókacsellel az arcát kezdte el botoxoltatni. Csak épp az az érzés nem múlt el, hogy az orra nagy. Hogy mi lett az eredménye? Újabb és újabb és újabb arctöltések. Egy idő után már az orvosok el sem vállalták, így házilag folytatta a beavatkozásokat, és folytatja ezt azóta is lelkesen.

Ma már mindenre hasonlít, csak emberi arcra nem. 

via GIPHY

Persze, Ani nagyon jól felmérte, hogy az arctöltéssel együtt illene az ajkait is tölteni, hogy arányosak maradjanak, legalábbis egymáshoz viszonyítva. Nos, ez a feladat is rámaradt, de mindenkit próbál nyugtatni, pont úgy csinálja, mint az orvosok. A munkájának pedig mára meg is van a gyümölcse, máris több mint negyedmillióan követik világszerte, igaz, a kommentekből azért úgy tűnik, jelentős részük szórakozni, nevetni jár az oldalára. De ez egy cseppet sem szegi kedvét a 32 éves nőnek.

Nemrég mutatta meg, hogy nézett ki a beavatkozások előtt - most meg azt is, luxust hozott a torz fej a számára! 

ÍME A VALÓSÁG: Ani ma már nem csak a luxuséletét, a múltját is vállalja...

Címlapfotó: Instagram/_just__queen_

24 óra