EMBERT PRÓBÁLÓ: júliusban a múlt kísérti majd ezt a 3 csillagjegyet!

Azt hitték, már leszámoltak a múlttal, de most hirtelen újra az életük meghatározó részévé válik. A július ilyen téren három csillagjegyet is nagy kihívás elé állítja.

Anélkül, hogy a tudatában lennénk ennek, a múltunk mindig az életünk része a mindennapokban. A döntéseinkben is szerepet játszik, uralja az intuícióinkat és formálja gondolkodásunkat. Néha ráadásul nosztalgiára is hív minket, a helyszínek, emberek emlékeket csalnak elő belőlünk. Sőt, akadnak pillanatok, amikor arra csábít minket, hogy elkalandozzunk agondolataink közt a "mi lett volna, ha..." típusú elmélkedésekkel.

3 csillagjegy számára a július ilyen téren valóságos időutazás lesz!

Időnként a múltunk hirtelen olyan fontos szerepet játszhat a jelenben, hogy az az érzésünk, mintha egy időutazáson vennénk részt. Az előttünk álló hetekben három csillagjegy szülöttei is úgy érezhetik majd, hogy a jelenben a múlt is hevesen felbukkan majd. Olyan mértékben és módon jelenik majd, meg, hogy szinte újra fognak élni mindent, amit egykor már átéltek. Nem mindig lesz egyszerű és örömteli ez a helyzet, hiszen nem csak örömöket, kudarcokat és fájdalmakat is cipelünk a hátunkon magunkkal az életünk során.

De vajon kikre vár majd ez - a sokszor - embert próbáló feladat? Mutatjuk!

Júliusban keményen szembesül a múltjával ez a három csillagjegy!

CÍmlapfotó: 123rf.com

24 óra