MEGHATÓ! Halálos ágyáról küldött videóüzenetet a 23 éves youtuber!

Alig 23 évesen vesztette el élete harcát, és utolsó óráiban is bebizonyította, kivételes ember volt. A népszerű youtuber másfél órával a halála előtt még videóüzenetet rögzített a világnak.

Borzasztó tragédia rázta meg egy bő hete a "The Real Life Guys" néven ismert internetes közösséget: a csatornát 5 évvel ezelőtt indító ikertestvérek egyike június 9-én alig 23 évesen hunyt el. A fiúk mindenféle őrült projekttel és kísérlettel építették fel a videóportált, közel 1, 3 millió feliratkozót gyűjtöttek össze filmjeikkel. A 23 éves Phillip néhány hete már egy megrázó interjúban beszélt betegségéről: a szervezetét megtámadó kór valósággal felemésztette a testét, a mellkasán akkorra már egy hatalmas lyuk tátongott.

A fiatal srác tisztában volt vele, az esélyei a nullával egyenlőek! Június 9-én, halála előtt még egy videóüzenetet készített!

via GIPHY

A 23 éves influenszer a halálos ágyán, a halála előtt alig másfél órával vette a kezébe a telefonját, hogy videóban üzenjen a rajongóknak. Elmondta, megbékélt a helyzettel, és azt is megemlíti, nem tudja, hogy ez az utolsó videója lesz-e. A néhány másodperces üzenetet Phillip alkotótársai egy búcsúvideóban mutatták be, ami ennek is köszönhetően futótűzként terjed a neten. A "The Real Life Guys" az elmúlt években számos emlékezetes videóval gazdagította a világot, többek között megépítették a saját tankjukat is. 

Hét éven át küzdött a gyilkos kórral, úgy búcsúzott, ahogy sikeres lett - ezzel a videóval!

Megható felvétel a halálos ágyról - Philipp így búcsúzott a világtól!

Címlapfotó: Instagram/the_real_life_guys

24 óra