AGGASZTÓ: Fiával posztolt a modell - Kinyílt a bicska az anyukák zsebében - FOTÓK

Három hónapja adott életet első gyermekének Emiy Ratajkowski, aki a várandóssága alatt sem felejtett el meztelen képeket posztolni magáról. Most a fiával készült fotói miatt söpri el a gyakorló anyukák haragja. Biztos, hogy jó ez így? 

Március 8-án született meg Emily Ratajkowski első gyermeke, aki már a várandóssága alatt is minden követ megmozgatott, nehogy elfelejtse őt a világ. Az utolsó hetekben szinte csak meztelen kismama képeket osztott meg, majd egy interjúban kijelentette, gyermeke nemét 18 éves koráig senki nem fogja tudni. Akkor meg majd eldönti ő saját maga. Emily gyakorlatilag két hét alatt nyerte vissza szülés előtti alakját, és azóta már anaként is igyekszik építeni közösségi karrierjét, a gépezetbe azonban most jókora porszem került.

Fiával posztolt közös képeitől szívinfarktus kerülgeti a gyakorló anyukákat!

Nem mindennapi képeket posztolt fiával a világhírű modell, igaz, ezúttal nem feltétlenül a szó pozitív értelmében. Természetesen Emily sem hagyhatta ki a aduászt: egyenfürdőruhában mutatta meg magát a 3 hónapos Apollo Bear-rel. A fürdőruhákkal nem is nagyon lenne baj, sőt, a modell testtartása is megfelelne bármelyik címlapfotózáson, a gyermekéért azonban rengetegen aggódnak az egyik képük miatt. A gyakorló anyukák hüledeznek,a jóérzésű emberek pedig azonnal rohannának segíteni... Persze, ez esetben azt nem lehet.

Valósággal a földig tiporták a rajongók a modellt - a kommenteket máris letiltotta!

Minta csak egy kiegészítő lenne - meghúlt a vér a rajongók ereiben!

Címlapfotó: Instagram/emrata

24 óra