POLGÁRPUKKASZTÓ KÉPEK: Rihanna fehérnemű-modellje lett Conchita Wurst!

Néhány hete írtuk meg, Rihanna a világ leggazdagagbb énekesnője lett, amiben szerepet játszik a saját márkája is. Most ledobta az atomot és Conchita Wurstba csomagolta.

A barbadosi származású Rihanna nemrég töltötte a 33-at, és amihez nyúl, arannyá változik. Decemberben ráadásul az is kiderült, a szívét is újra elrabolták, a szerencsés fickó ASAP Rocky, akivel egyébként is évek óta jó kapcsolatot ápolt. Néhány hete derült kil: a Forbes magazin legfrissebb listája szerint ő lett a világ leggazdagabb női énekesnője - megelőzve olyan iparági óriásokat, mint Beyoncé, Madonna és Jennifer Lopez. Ehhez biztosan hozzájárul a saját márkája is, amivel kapcsolatban most ismét a címlapokon feszít:

Legújabb fehérnemű-modellje Conchita Wurst lett!

2014-ben nyerte meg a "szakállas nő" az Euróvíziót, és az azóta eltelt években is rendszeresen felhívta magára a figyelmet. Igaz, Conchita Wurst nem slágereket gyárt futószalagon, hanem kaméleonként változtatja a külsejét. Alig több mint két éve pedig azt is beismerte, HIV-pozitív. Azóta már volt kopasz, ősz, szakállas bácsi, legutóbbi pedig sármos férfiként zsűrizett egy tehetségkutatóban. Egy dolog még nem volt, és ezt talán Rihanna vette észre először...

Conchitából fehérneműmodellt csinált a világhírű énekesnő!

Polgárpukkasztó sorozattal rukkoltak ki Conchitával Rihanna-ék!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra