FEHÉRNEMŰS KÉPEK: megmutatta 7 hónapos kismama pocakját Dér Heni!

Január közepén robbant a hír, titokban házasodott össze Dér Heni és szerelme, rövidesen ráadásul megszületik első közös gyermekük. Heniről most nem mindennapi képek készültek.

Az énekesnő tavaly ősszel árulta el féltve őrzött titkukat, szerelmével, Bakos Gergővel rövidesen szülők lesznek. A meglepetésekből erre az évre is tartogattak, januárban a Story magazin címlapjáról derült ki, hogy egy titkos karanténesküvőn örök hűséget fogadtak egymásnak. Majd megmutatta azt a különleges esküvői overallt is, amiben kismamaként az oltár elé vezette őt szerelme. 

via GIPHY

Természetesen azóta már az is kiderült, Heni egy kisfiút hord a szíve alatt, és hetekkel ezelőtt egy reggeli tévéműsorban azt is elárulta, milyen nevet kaphat majd a pici. "Erről még nem beszéltünk, de már hetek óta vissza-visszatérő név a Bendegúz. Valószínűleg ez fog maradni." - magyarázta akkor az énekesnő. Azóta azonban újabb hetek repültek el, Heni pedig már az utolsó trimeszterben jár. Természetesen azóta is rendszeresen megmutatta egyre növekvő pocakját, a közelmúltban azonban egy nem mindennapi fotózáson vett rész.

Gyönyörű fehérneműben készültek lélegzetelállító képek Dér Heniről!

Nem mindennapi képek skészültek Heniről - de kiszúrtak valamit a rajongók is!

Címlapfotó: Instagram/heni_der_official

24 óra