GRAMMY-GÁLA: Beyoncé rekorder lett - Noah Cyrus ruháján pusztul a világ! - Fotók

Tavaly Billie Eilish, idén Beyonce döntött rekordot a Grammy-gálán. De természetesen a nők többsége a ruhák miatt ült le a képernyők elé.

Az idén 63. alkalommal rendezték meg a Grammy zenei díjátadót, és ez volt az első év, hogy a koronavírus járvány miatt a megszokottól eltérően bonyolították le az eseményt. De így is biztoan sokaknak emlékezetes marad: Beyonce-nak minden bizonnyal, hiszen a 9 jelöléséből 4-et díjra is váltott, így a Grammy történetének legsikeresebb női előadója lett. Sőt, már csak egy valaki előzi meg az örökranglistán, egy bizonyos Solti György, aki 31 díjjal büszkélkedhet.

Cardi B és Megan Thee Stallion showja elég merész lett: 

Alig egy éve az akkor 18 éves Billie Eilish öt díjjal távozott, és számos rekordot megdöntött ezzel. Neki idén sem kellett szomorkodnia, két díjat zsebelt be. Ráadásul a négy legfontosabb díjat idén nők zsebelték be. Taylor Swifté lett az év albuma, Megan Thee Stallion lett a legjobb új művész, H.E.R. az év daláért járó díjat vitte haza, míg Billie Eilish az éve felvételéért. A fellépők közül pedig természetesen Cardi B volt az, aki Megan Thee Stallin társaságában olyan forró showt nyomott, hogy az sokaknál kiverte a biztosítékot.

Csak úgy, mint a sztárok ruhái - idén sem mindenki választott jól! Roppant kínos!

Susogós mackó, és mackó virággal? - Rém kínos szettek is előkerültek!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra