MEGÖLTÉK A 25 ÉVES SZTÁRMODELLT? - Megszólalt a boncorvos! -Fotók

Alig két hete 25 évesen hunyt el a tehetségkutatóban felbukkant sztármodell, az eémúlt napokban futótűzként terjedt a közösségi oldalakon, meggyilkolhatták. Megszólalt a boncorvos.

Alig több mint két hete robbant a bomba: alig 25 évesen elhunyt Kasia Lenhardt, akit 8 éve Heidi Klum modellkereső realityjében ismert meg a világ. A fiatal anyuka halálhíre azért is terjedt futótűzként a világban, mert az elmúlt hetekben már többször került címlapokra a szakítása kapcsán. Volt párja, a Bayern München profi labdarúgója nyilvánosan, a sajtóban állította, a lány fenyegette, tönkre akarja őt tenni - még a privát üzeneteit is nyilvánosságra hozta. A lány egyérteéművé tette a nyilvánossággal, nem száll be a harcba, majd február 9-én jöt ta sokkoló hír:

Charlottenburgi otthonában holtan találtak rá a fiatal édesanyára!

via GIPHY

A 25 éves Kasia Lenhardt halálhírét követően kelt szárnyra az az információ, hogy a fiatal modell kisfia hatodik születésnapján önként vetett véget az életének. Ezt erősítette meg édesanyja nyilvános posztja is, amiben sejtelmes kijelentést tett. Majd újabb napok teltek el, és a közösségi oldalakon futótűzként kezdett terjedni a hír, a fiatal lányt meggyilkolták. Az információ hihetetlen méretekben terjedt a világhálón, így - bár ez nem szokás - ezzel kapcsolatban a hatóságok úgy érezték, szót kell kérniük.

Végül a lány boncolását végző orvos ült kamera elé, hogy elárulja az igazságot!

Elkészült Kasia boncolási jegyzőkönyve - megszólalt a boncorvos!

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Instagram/kasia_lenhardt

24 óra