DÖBBENET! 25 évesen hunyt el a sztármodell - hetek óta címlapon volt a szakításával! - Fotók

Hetek óta címlapokon volt a szakítása miatt, most lesújtó hír érkezett. A 25 éves modell, a fiatal anyuka elhunyt.

Vannak olyan pillanatok, amelyekre nehéz szavakat találni. Ez talán épp egy ilyen: a Bild híre szerint elhunyt Kasia Lenhardt, akit évekkel ezelőtt egy modell tehetségkutatóban ismert meg a világ, és aki az elmúlt hetekben rendszeresen a magánéleti drámájával virított a bulvárlapok címlapján. Hogy lehet-e összefüggés a hírek és a tragédia között? Nos, nem nagy bátorság kijelenteni: minden bizonnyal. A lap értesüléseit a berlini rendőrség megerősítette a halálhír kapcsán.

via GIPHY

Hogy mi mindent kellett átélnie az elmúlt hetekben a fiatal anyukának? Azt csak azok tudják igazán, akik eddig is követték a történetét. Kasia volt párja, a futballsztár, Jerome Boateng nemrég hozta nyilvánosságra, hogy különváltak az útjaik, ráadásul kemény vádakat fogalmazott meg a fiatal anyukáról a sajtóban. Privát üzeneteket is nyilvánosságra hozott, Kasia azonban igyekezett csendben tűrni mindezt, nem akart belemenni a nyilvános csatába. 

Úgy tűnik, a lelke mégsem bírta ezt a megpróbáltatást - a rendőrség elárulta a halálának az okát!

Fiatal volt, gyönyörű, édesanya - borzasztó, miért kellett meghalnia...

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Instagram/kasia_lenhardt

24 óra