HIGH LIFE: így él a szexbaba és testépítő férje - Bár most sokan aggódnak értük! - Fotók

Három hete söpört végig a világsajtón, a kazah testépítő feleségül vette a szexbabáját. A guminőt sok igazi egirigyelheti - álomélete van. Igaz, vannak, akik aggódnak értük most... 

Januárban lesz két éve, hogy összejöttek, a napokban pedig már két éve múlt annak, hogy a kazah hegyomlás megkérte szerelme kezét. Margó ugyan nem válaszolt, de a kazah testépítő ezt úgy értékelte, igent mondott neki - kvázi beleegyezett az esküvőbe. Életük nagy napját a járvány miatt többször el kellett halasztani, néhány hete aztán összejött a dolog és hatalmas bulit csaptak - esküvői videójuk hatszor járta körbe a Földet.

Margó és férje fényűző életet él - igaz, az esküvő óta valami megváltozott...

via GIPHY

Juríj a nem mindennapi esküvőjük kapcsán keresett "portéka" lett viágszerte, büszkén osztotta meg azt is, hogy élete első angolnyelvű interjúján is túl van. Még azt sem mondhatjuk, hogy valójában elhanyagolta volna szerelmét, hiszen áloméletükről rengeteg kép tanúskodik, amelyet ma is irigyekdve nézhetnek a nők. Közös nyaralások, karácsonyi fotózás, edzőterem, vagy egy pajzán lakoma kettesben - a szexbaba élete egy valóságos álom, igaz, vannak most már rajongók, akik aggódnak értük.

Az esküvő óta valami megváltozott és egyelőre nincs rá magyarázat!

Álomélet luxuskivitelben - viharfelhők gyülekeznek?

Címlapfotó: Instagram/yurii_tolochko

24 óra