LESIFOTÓK: már bikiniben sincs nyugta Zac Efron 25 éves pincér szerelmének!

Lányok?

Mesébeillő, ahogyan Zac Efron szerelembe esett. Egy ausztrál kávézóban egy pincérlány gyújtotta lángra a szívét, most friss képek érkeztek róluk. Bikinis is.

Talán ő sem gondolta jó tíz évvel ezelőtt, hogy akkor sztár lesz, mint amekkora lett. Pedig, ha jól belegondolunk, igazán még meg sem dolgozhatott ezért. Zac Efron munkásságában két dolgot lehet eddig kiemelni - a High School Musicalt és a Baywatch mozifilmet. Bár az utóbbi inkább kasszasiker, mint szakmai elismerés. Egy dolog azonban biztos, a színészért máig odavannak a nők, most ráadásul valóra vált egy olyan álom, amilyen soha nem válik valóra.

Néhány hete derült ki, egy egyszerű pincérlány az ujjai köré csavarta!

via GIPHY

Képzeld el, több ezer kilométerre, egy másik kontinensen dolgozol egy kávézóban, hétvégén a barátnőiddel nézed a legfrissebb mozifilmeket, és popcornt majszolva álmodozol a tengerparton félmeztelenül rohanó Zac Efronról. Majd nem sokkal késővv a Hollywood-i sztár már az ágyadban, melletted ébred és haza sem akar utazni miattad... Nos, mindez egy 25 éves ausztrál lánynak megadatott. Vanessa a jelek szerint azóta is elválaszthatatlan a világsztártól. Sőt, márpaparazzik loholnak az ő nyomában is...

Íme a legfrissebb képek a szerelmesekről, és a lányról, aki fürdőruhában sütkérezett a tengerparton!

Nem akármilyen szépséget fogott magának Zac Efron!

Címlapfotó: Instagram/zacefron

Kattints a leleplező képekért!

24 óra