KARANTÉN VALÓSÁG: smink nélkül fel sem ismered a világsztárokat! - Fotók

A karanténban költött hónapok alatt egy dolog biztosan megváltozott: ma már a világsztárokat sem érdekli, ha smink nélkül lépnek az utcára. Sokkoló a paparazzik termése.

A koronavírus-járványnak is köszönhetően a világsztárok sem adnak már nagyon arra, hogy hogyan jelennek meg a rajongóik előtt a közösségi oldalaikon. Sőt, egy ideje mintha egyre inkább divat lenne a smink és retusmentes képek posztolása. És persze nem csak a szelfizéshez és posztoláshoz lusták a hírességek kisminkelni magukat, a karanténban töltött hónapok alatt rutinná vált, hogy ügyesbajos dolgaik miatt is a maguk természetes szépségében kelnek útra.

Ebből adódóan 2020-ban bőven akadtak már meglepetések!

via GIPHY

Az utóbbi hetekben ismét egyre több retusálatlan, smink nélküli kép jelenik meg a sztárokról és ők maguk teszik közzé ezeket. Lehet, hogy a karantén miatt is egyre többen érzik azt, mi az igazán fontos az életben, és mi nem? Ezt sem zárhatjuk ki. Akadnak azonban olyan fotók is, amelyeket azok a paparazzik készítenek, akik a járvány ellenére sem hagytak fel a hivatásukkal és a sztárok nyomában koholnak éjjel-nappal.

Az elmúlt év termése megdöbbenti a világot: sokak szerint Cardi B egyenesen félelmetes!

Még a rajongók is szívbajt kapnak kedvenceik smink nélküli képeitől!

Címlapkép: Profimedia/RedDot-Instagram/kyliejenner

24 óra