MEGRÁZÓ BEJELENTÉS: elhunyt a VV-sztár 21 éves barátnője! - Fotók

Fél éve szabadult a börtönből, a bejáratnál a szerelme várta. Nemrég költöztek össze, a 21 éves lány azonban pár napja autóbalesetben vesztette el az életét.

Nehéz napok, hónapok és évek vannak VV Lóri mögött, és legalább ilyen nehéz lesz a jövő is. A valósásghowból megismert srác szerelme a múlt hétvégén autóbalesetet szenvedett és bár újraélesztették, a felépülésére nem volt esély. A 21 éves Dóri a kórházban vesztette el az életét, Lóri megrázó bejegyzéssel búcsúzik tőle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sztaskó Dóri (@dorikaaa.sz) által megosztott bejegyzés,

"Örök szerelmem! Búcsúzom tőled! Hihetetlen, hogy többé már nem hallom hangodat , nem érzem érintésed, ajkaid melegét, nem látom gyönyörű arcodat, édes mosolyodat! Tökéletes vagy és tökéletes vagy örökké! Mérhetetlen fájdalommal írom e szavakat könnyek közepette !

Hiányzol ! Hiányzik minden ami te vagy és te voltál és te leszel ! Hiányzik a gyönyörű szemed amikor rám néztél mintha minden percben újra szerelembe esnél !

Csillogó szemekkel néztem rád ahogy megtestesítetted a nőt akire vágytam ! Sose fogom fel, hogy más egész életében keresi a társát akitől ő egy egészé válik azzá akiért értelmet nyer az élet! Én megtaláltam benned mégis a sors elvett tőlem! A szívem örökké a tiéd ! Sajnos az utat egyedül kell megtenned de mindig itt leszek neked és fogom a kezedet ! Elindultunk a közös életünkkel ! Össze költöztünk és családot terveztünk gyerekekkel! Ez egyik pillanatról a másikra szertefoszlott! Igazságtalan az élet , hogy elvett tőlem és a családodtól ! Volt egy álmom amiben egyszerre megöregszünk és a gyerekeinknek és unokáinknak meséljük a történetünket , hogy miként ismertük meg egymást, hogyan küzdöttünk meg a nehézségekkel! Életem legszebb időszakát köszönhetem neked ! Mellettem álltál végig támaszom és segítőm voltál ! Fogtad a kezemet és az Én és Te-ből MI lettünk !

Felfoghatatlan , hogy már nem nyílik az ajtó, hogy nem csörög a telefon és reggel üres ágyban ébredek ! Nem űrt hagytál magad után hanem egy egész világot !

Veled haltam ...az örökké nem múló szerelemmel a tudattal, hogy te már nem leszel többé. Emlékszem szombat estére mikor oda ültél mellém a kanapéra ott volt köztünk a közös kiskutyánk a fejedet a mellkasomra hajtottad és azt mondtad: “ Boldog vagyok erre az életre vágytam, hogy itt üljünk a kiskutyával hárman és csak nézzük a tévét!” Az utad legyen békés és nyugodt! Reménykedem benne, hogy egyszer még találkozunk valahol , valahol máshol és folytatjuk ahol megszakadt az utunk !

Ha még egy mondatot mondhatnék neked csak annyit mondanék SZERETLEK! Mérhetetlen szerelemmel és fájdalommal ! Bárhol legyél is bárhova vigyen az út mindig fogom a kezedet ! Nyugodj békében életem szerelme"

- írta közösségi oldalán Lóri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Csodo_Lorand (@lorandcsodo) által megosztott bejegyzés,

Nyugodjon békében!

Címlapfotó: Instagram/lorandcsodo

24 óra