BRÉKING: Lecserélik a Kardashian-klánt - ez a család váltja őket! - Fotók

Búcsú

Méltó kihívója akadt a Kardashian-Jenner famíliának. A friss pletykák szerint rövidesen egy legalább ennyire érdekes és színes család mindennapjai kerülnek majd képernyőre.

A Keeping Up with the Kardashians című reality hatalmas siker lett, máig 19 évad került belőle adásba. És ahogy lettek egyre híresebbek a Kardashian és Jenner lányok, úgy lettek egyre népszerűbek a közösségi oldalakon is, ennek köszönhetően pedig pedig minden felgyorsult: a rajongók és a dollármilliók is ömlöttek be az ablakon. De már nem sokáig. A család életét bemutató sorozat 2021-ben, a huszadik évad után ér véget, az őket bemutató E! nevű csatorna pedig máris azon dolgozik, méltó folytatása legyen a sikerszériának.

Meg is vannak a kiszemeltek, akik Kardashianék nyomdokaiba léphetnek!

via GIPHY

A recept a jelek szerint a már jól bevált: végy egy családot, az sem baj, ha a feleség sikeres és gyönyörű, a férjet pedig szinte az egész világ ismeri! Mindenképp legyenek gyermekeik, minél több, annál jobb, ha pedig véletlenül mind lányok és gyönyörűek, az csak a hab a tortán. És hogy kik lehetnek a szerencsések, akik az elkvetkezendő években a csapból is folynak majd és a közösségi oldalakon tízmilliós rajongótáborral a hátuk mögött diktálják majd a trendeket? 

Mára ez is kiderült: Sylvester Stallone családja és három gyönyörű lánya válthatja Kardashianékat!

Íme a jövő nagy sztárjai - már most érdemes követni őket!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Következő oldal

24 óra