3 milliót követel a kozmetikustól, mert ronda lett a szemöldöke - Fotó

Ma kezdődött a tárgalása a nem mindenapi ügynek: egy nő azért perelte be a kozmetikust, mert szerinte ronda szemöldököt tetovált neki.

Heidi Sausser csak egy manikűrre ugrott be a szépségszalonba, majd a kozmetikussal való beszélgetés során elárulta, egy bőrbetegség miatt hullott ki a szemöldöke. Meg is kérdezte a szakembert, mit lehetne vele kezdeni. Heidi nem titkolta, nem szokott sminkelni, nem is tud, csak szeretne természetes szemöldököket. Jenny azt mondta, van megoldás, és egy négy kezelésből álló tetoválás-sorozatra beszélte rá a nőt. Alkalmanként 70-100 ezer forintot fizetett, miután elkészült, Heidi majdnem leesett a székről.

via GIPHY

A 37 éves nő is kifejezetten rondának találta a végeredményt, de ebben megerősítették a rajongi is, akik a mai napig bántják a nem mindennapi szemöldökei miatt. A kozmetikus felajánlotta, hogy korrigál a munkáján, de azt nem ismerte el egyszer sem, hogy hibázott. Heidi azóta kénytelen sminkkel tompítani a végeredményen, már persze akkor, ha muszáj utcára lépnie - ő ugyanis egy ideje nem szívesen hagyja el így az otthonát. Ezért úgy döntött, be is perli a kozmetikust, akitől 10 ezer dollárt, azaz közel 3 millió forintot szeretne kértérítésként.

A tárgyalás ma kezdődött, egyelőre nincs hír róla, milyen eredménnyel!

"Ronda" - mondják egyértelműen a rajongók! Szerinted?

Címlapfotó: Instagram/heidi_hot_sauce

24 óra