FitBalance: Katus Attila gipszben tart órát – Videó

Szárkapocscsonttörést szenvedett, a jövő hétvégén azonban már órát tart Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválján.

A hatósági járványügyi intézkedé­sek maximális figyelembevételével, foko­zott óvintézkedések mellett rendezik meg ok­tó­ber első hétvégéjén a kétnapos Fitbalance Aréna sportfesztivált.

Most először több mint tizenkétezer négyzetméteren több mint száz tréner várja a sportolni vágyókat – rekorszámú – tizenöt különböző mozgászónában.

A maximális biztonság érdekében egy vadonatúj helyszínnel bővül a rendezvény: az Aréna előtti nyitott téren, hatezer négyzetméteren, kibővített, szabadtéri mozgás­zónát és a Szerencsejáték Külső Színpadot rendezik be a szervezők, ahol a Nagyszínpad legnépszerűbb programjai kivetítőn keresztül is követhetők, így aki a szabad ég alatt szeretne edzeni, itt megteheti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fitbalance Magyarország (@fitbalancehungary) által megosztott bejegyzés,

A program egyik sztárfellépője a Bors híre szerint Katus Attila, aki idén is lelkiismeretesen készül a "mosolygós gyilkos" órájára. Pedig nemrég súlyos balesetet szenvedett. "Egy igényes oktató felkészül egy ilyen különleges alkalomra. Ez olyan szintű rendezvény, hogy ide már nem lehet csak úgy beesni az utcáról. A tőlem megszokott Best Body edzésem most kicsit más lesz, kevesebb guggolásra, több talajgyakorlatra lehet számítani, mert még mindig gipsz van a lábamon - mondta a lapnak Katus Attila, aki néhány hete szenvedett szárkapocscsonttörést, a lábában csavarok is vannak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katus Attila (@katusattila) által megosztott bejegyzés,

"Amit ígérhetek, hogy most is nagy halál vár a bátor jelentkezőkre, de persze mosolyogva, szóval megéri eljönni és velünk mozogni. Az idei Fitbalance más lesz, mint az eddigiek. De arra biztatunk mindenkit, hogy éljünk úgy ezzel a helyzettel is, hogy hozzuk ki belőle a lehető legjobbat."

- magyarázta.

Címlapfotó: Instagram/katusattila

24 óra