Sztárokkal és szabadtéren jön a kétnapos FitBalance!

A megújult Fitbalance történetében először két napon keresztül, október 3-án és 4-én várja a mozgás szerelmeseit Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja a Papp László Budapest Sportarénában és szabadtéri teraszán - írják az esemény sajtóközleményében.

A hatósági járványügyi intézkedések maximális figyelembevételével, fokozott óvintézkedések mellett rendezik meg október első hétvégéjén a kétnapos Fitbalance Aréna sportfesztivált. Most először több, mint tizenkétezer négyzetméteren több, mint száz tréner várja a sportolni vágyókat – rekordszámú – tizenöt különböző mozgászónában.

A maximális biztonság érdekében egy vadonatúj helyszínnel bővül a rendezvény: az Aréna előtti nyitott téren, hatezer négyzetméteren, kibővített, szabadtéri mozgászónát és színpadot rendeznek be a szervezők, ahol a Nagyszínpad legnépszerűbb programjai kivetítőn keresztül is követhetők, így aki a szabad ég alatt szeretne edzeni, itt megteheti. Ugyanitt, az Aréna előtti teraszon további sportágakat, aktivitásokat is kipróbálhatnak a vállalkozókedvűek, sok más mellett például szabadtéri jógaórán is részt vehetnek.

A legnépszerűbb helyszínen, a Nagyszínpadon idén is sztáredzők tartanak órákat. Kibővül a tematikus mozgászónák száma, az interaktív sportági bemutatók, játékok pedig minden korosztály számára remek kikapcsolódást jelentenek majd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fitbalance Magyarország (@fitbalancehungary) által megosztott bejegyzés,

A Femcafe.hu Női Zóna idén is sztároké és a szakértőké – az interjúk, közönségtalálkozók, szaktanácsadások –, a női test és lélek egészségének témáit járják körül. A Gasztrofalu finom, és mindenekelőtt egészséges ételekkel, desszertekkel segít feltölteni energiával a vendégeket, a kiállítói standokon pedig minden megtalálható lesz, ami az egészségtudatos életmód kialakításához szükséges.

A részletes programokról, valamint az egészségügyi óvintézkedésekről a Fitbalance közösségi média felületein és honlapján kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők. A részvétel idén is ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, amit a FitBalance honlapján lehet megtenni.

Címlapfotó: FitBalance Magyarország

24 óra