PIKÁNS KÉPEK: Katie Holmes-szal csalta vőlegénye ezt a 24 éves szépséget!

Szenzációként tálalta a sajtó tegnap, Katie Holmes egy 8 évvel fiatalabb szívtipróval jött össze. De nem olyan egyszerű a történet: a szakács menyasszonya is dobott egy hátast a képektől.

Jamie Foxx-szal hat évig alkotott egy párt, de ezt csak tavaly májusban egy gálán vállalták fel először. A sors furcsa fintora, hogy pár hónappal később szakítottak, Jamie egy huszonéves modellbe szeretett bele, Katie Holmes pedig összeomlott. Tegnapig úgy tűnt, végre rátalált a boldogság, egy alig 33 éves szakáccsal fotózták le a napokban többször is, legfrissebb képeiken pedig nyilvánosan falták egymást, mint a tinédzsereke. 

Jött azonban a csavar, amire senki nem számított. 

via GIPHY

A brit Daily Mail-nek most egy közeli ismerős számolt be a megdöbbentő fejleményről. Kiderült, Katie új szerelme még jegyben jár. Olyannyira, hogy Emilio Vitolo párja a lapokból értesült róla, vőlegénye egy világsztárral csókolózgat nyilvánosan. "Ez a férfi egy csaló, ez a történet pedig csúnya véget ért" - mondta a felbőszült barát a lapnak. Az is kiderült, a lány és vőegénye együtt is élt, sőt, az esküvőjüket tervezték.

Miután megjelentek a hírek, Emilio mbicsknyitogató dolgot tett!

33 évesen lehetne pici tartása az úrnak - pláne a történtek után...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra