36 milliót fizet ezért az albérletért Madonna havonta - ezért vette ki! - Fotók

Alig egy hónapja lett 62 éves, most az is kiderült, Madonna havonta költi egy méretes lakás árát albérletre. Kiderült az oka is.

62 éves lett Madonna egy hónapja, a bulit pedig Jamaikában tartotta a közeli hozzátartozóival. természetsen ott volt a huszonéves szerelme, és a lány ais, aki ismét szőröset villantott és került a címlapokra napokon át vele. A Pop királynője ráadásul sokaknál kiverte a biztosítékot, hiszen egy olyan képet is posztolt, amelyen tiltott szerekkel pózol büszkén. Miközben albérletben él, amire annyit költött már az elmúlt hónapokban, hogy annak aztán így nem sok értelme lehet.  

via GIPHY

Madonna tavaly októberben mondta le a világkörüli turnéját, miután megsérült az egyik fellépésén. Az állapota azóta is nehezen javul, rendre mankózva bukkan fel a paparazzik kamerái előtt. Most azonban az is kiderült, a koronavírus-járvány miatt mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, hiszen egy Beverly Hills-i albérletben vészeli át az önkéntes karantént. Van két lakása New York-ban, egy pedig Portugáliában, de amikor meghallotta, kijárási tilalom lett, úgy érezte, ezt csak Los Angelesben képes elviselni.

36 millióba kerül ez az albérlet - de szerinted nem felesleges pénzkidobás?

Madonna nem áll le: botrány és eszetlen pénzkidobás...

Címlapfotó: Instagram/madonna

24 óra