Gólyahír! Ed Sheeran hamarosan apa lesz - Íme a felesége - Fotók

Mindenki sokkot kapott, amikor tavaly nyáron egy koncertje után bejelentette, 18 hónapra visszavonul. Már tudjuk, miért.

Két éve tartó turnéja utolsó állomásán, Ipswich-ben megdöbbentő bejelentést tett tavaly augusztusban Ed Sheeran. "Ti talán tudjátok, több mint két éve tart már ez a turném, a Divide, és ez az utosó napja. Van ebben valami keserédes. Imádlak titeket, de ma itt, Ipswichben véget ér a dolog. Tizennyolc hónapig valószínűleg ez au utolsó koncertem" - mondta akkor a 29 éves Ed, aki egy évvel korábban titokban nősült meg. Fotó : Profimedia/ReDot

Most az is kiderült, nemsokára megszületik a pár első babája: erről a The Sun című bulvárlapnak nyilatkozott egy ismerősük. "Ed és Cherry a felhők fölött járnak. Nagyon izgatottak, de nem verik nagy dobra a dolgot. A karantén tökéletes megoldás volt arra, hogy elbújhassanak a kíváncsi szemek elől, de ahogy a kicsi érkezése egyre közeledik, az izgalmuk növekszik, így elkezdték elmondani a jó hírt a barátoknak és a családnak" - mondta a lapnak a bennfentes a Femcafe.hu híre szerint.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,

Hivatalosan még nem erősítették meg a szülők, hogy hamarosan babájuk születik, de az ismerős szerint erre hiába is várunk, a média teljes kihagyásával szeretnék nevelni a gyermeküket.

Címlapfotó: Instagram/teddysphotos

24 óra