Jennifer Lawrence lakása minden influenszer álma! De sokat bukott rajta! - Fotók

Oscar-díjas, boldog feleség, és még mindig nincs 30 éves. De máris belefért, hogy másfél milliárdot bukkjon az otthonán.

Jennifer Lawrence élete egy megvalósult álom. A színésznő a jövő héten tölti csak be a harmincat, de gyakorlatilag már mindent elért, amiről a huszonévesek általában csak álmodnak. Szakmájában a csúcsra ért, Oscar-díjas lett, tavaly egy lélegzetelállító esküvőn kimondhatta a boldogító igent a férfinak, akit imád és aki a tenyerén hordozza. Így számára még az is belefér, hogy hatalmas veszteséggel adjon túl szeretett otthonától.

Ezt a lakást nézve azonban minden influneszer zsebében kinyílik a bicska: miért, miért,... miért???

25 évesen, 2016-ban vette magának New Yorkban ezt a gyönyörű penthouse-lakást, akkor 15,6 millió dollárt, azaz több mint 4 és fél milliárd forintot fizetett érte. Friss hír szerint most máfél milliárddal olcsóbban sikerült eladnia, a lakásban készült képek alapján azonban az influenszerek csak fogják a fejüket. Ők ugyanis milliókat is fizetnének, ha ilyen helyszíneken szelfizhetnének egész nap. Már csak a látvány miatt is követők tízezreit tudhatnák maguk mögött.

Most tényleg kapaszkodj meg - ilyen egyszerűen nem is létezhet!

Íme a nem mindennapi penthouse - azonnal kéne!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra