KÉPEK: Darabjaira esett szét a Barbievá operált Ken baba a karanténban - Fotók

Néhány hónapja jelentette be, igazából mindig is nőnek érezte magát, az élő Ken Baba barbie-ként kezdett új életet. A vírus azonban rosszkor jött.

Rodrigo Alvest az élő Ken babaként ismerte a világ, néhány hónapja aztán mindenkit meglepett: 2020 számára tényleg az újrakezdés éve, hisz besimerte, a lelke mélyén mindig nő volt, nőként él tovább. A bejelentést tettek is követték, Ken baba Barbie jelmezbe bújt. A kockahasát és bicepszeit eltűntették, a szemét feljebb tették, a fogait ismét megújították és szilikonciciket is kapott.

További műtétek vártak rá, a koronavírus-járvány azonban keresztülhúzta a számításait.

via GIPHY

222 millió forintot költött műtétekre, igazából sosem volt boldog. Ezt ő maga nyilatkozta néhány hónapja a The Sun-nak, és akkor azt is elmondta, újabb kiadásokkal számol, hogy kerekebb popsija, vékonyabb lábai és keskenyebb orra legyen. Akkor még tervezhetett, a járvány miatt azonban ő is karanténba került, az enyhítésekkel azonban előmerészkedett rejtekhelyéből. Persze, a paparazzik folyton a nyomában járnak, így elkerülhetetlen lett, hogy a világ szembesüljön a szomorú igazsággal:

Az élő Barbie arca és teste darabjaira hullik szét!

Megrázó képek érkeztek az élő Barbie-ról - ijesztőek!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra