Drámai hírt közölt a rendőrség! - Közzétettek egy felvételt is a Glee sztárjáról - Fotók

Két napja keresik nagy erőkkel Naya RIverát, aki a négyéves fiával úszott egyet egy kaliforniai tóban, de eltűnt. A rendőrség drámai bejelentést tett.

Szerdán bérelt csónakot és hajózott ki a kisfiával a kaliforniai Piru-tavon Naya Rivera. 13 órára kellett volna visszavinni a hajót, de nem érkeztek meg. Három órával ksőbb a négyéves fiával a fedélzetén találták meg a járművet, a Glee ünnepelt sztárjának nyoma veszett. Az már korábban kiderült, hogy Naya és fia úsztak egyet a tóban, a 33 éves színésznő azonban nem ért vissza a csónakra. A hatóságok azóta is nagy erőkkel keresik őt, igaz, megnyugtató dolgot nem tudtak mondani a rajongóknak és világnak. Határozott, és drámai bejelentést tettek.

via GIPHY

A BBC News híre szerint Chris Dyer tiszt a sajtónak elmagyarázta, azt feltételezik, baleset történt, és a színésznő a vízbe fulladt. Azaz biztosak benne, nem él. Az elmúlt napokban töb mint száz fős keresőcsapattal dolgoznak azon, hogy megtalálják, helikoptereket, búvárokat, keresőkutyákat is bevetettek. A hatóságok képviselői ugyanakkor elmondták, a Piru tó alja tele van fákkal, növényekkel, a látási körülmények katasztrófálisak, így nincs könnyű dolguk. Sőt, nem kizárt, hogy a holttest soha nem fog előkerülni.

A rendőrség mindenesetre nyilvánosságra hozta a biztonsági kamerák felvételét - így érkezett a tóhoz Naya és 4 éves gyermeke szerdán!

Íme a rendőrség felvételei Naya-ról és kisfiáról!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Youtube

24 óra