Ízlésficam: luxustanyájukon öltöztek luxuscowboyoknak Kim Kardashianék - Fotók

Höbörögnek a rajongók Kim Kardashian ruhája miatt. A tévésztár és párja először posztolt a 4 milliárdos luxustanyájáról.

Egy közepes magyar város is elférne azon a 3000 hektáros területen, amit Kim Kardashian és Kanye West alig egy éve vett meg Wyomingban. A birtokon hegyek, tavak, dombok érik egymást, gyakorlatilag el sem látni a végéig. Sokáig nem is nagyon értette senki, mit keresne itt a világ egyik leghíresebb családja, most ez is kiderült. Először posztoltak onnan, Kim Kardashian élete legrosszabb ruháját vette fel.

via GIPHY

Megjelent az első képek a házaspárról, ami a "Monster Lake Ranch" nevű birtokukon készült. A fotók nem csak ezért lettek különlegesek: Kim és szerelme, Kanye West is olyan ruhát választott a jelek alkalomra, ami - bár próbálja a tehenészek hagyományos viseletét idézni - kicsit sem nevezhető trendinek, praktikusnak és emészthetőnek, ami a szemeket illeti. Márpedig Kim sosem tikolta, ilyen életre vágyik, így, ha befejezte a jogot, szeretne majd egy nagy farmon élni a csládjával. Lehet, hogy itt? És ebben a ruhában egész nap?

Kim szettje sokaknál kiverte a biztosítékot! Látványos, de ebben tuti egy napig se bírná!

Cowboyoknak öltöztek a luxustanyán - rajtuk nevetnek sokan!

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

24 óra