Botrány! Bangó Margit gyanítja, Jolly lenyúlta egy dalát - Videók

Újabb plágium-gyanú a magyar mulatós világban.

Elmulattam a lóvémat címmel publikálta új dalát Jolly, amihez egyelőre videóklipet nem forgatott. A dalt így is tízezrek hallgatták meg, így nem csoda, hogy eljutott a Kossuth-díjas művésznőhöz, Bangó Margithoz is. Nem véletlenül. A Blikk híre szerint ugyanis ő a dal eredeti szerzője, igaz, ő Borús az ég címmel hozta nyilvánosságra évekkel ezelőtt. Bangó Margit nevét azonban Jolly nem tüntette fel a dal alatt.

"Mások szóltak nekem erről az egészről, tulajdonképpen rajongók hívtak fel, hogy megkérdezzék, mi ez. Késő este volt, de úgy döntöttem, egye fene, meghallgatom. Ekkor vettem észre, hogy ez az én dalom, csak más a címe. Ennek a dalnak a szövegét és a zenéjét is én írtam. Készült belőle klip, illetve az albumon is megjelentettem. Énekeltem a televízióban, a rádióban. Azért is jeleztem a problémát az oldalán, ahol mindenki láthatja, hogy mások is okuljanak belőle. A címet és az előadót tiszteljük meg a neve feltüntetésével" - kelt ki magából a lap megkeresésére Bangó Margit. 

Az énekesnőnek az sem tetszett, hogy a szám címét is megváltoztatta Jolly, amihez szerinte nincs joga. A kérése célbaért, Jolly orvosolta a "hibát". Nyilatkozni azonban nem akart a lapnak.

Címlapfotó: Facebook/margitprivatoldal.bango-Facebook/JSandro-Hivatalos-Oldal

24 óra